«Тудор – мій друг, але…»: Срна відреагував на чутки про звільнення ван Леувена, згадавши Ахметова і Фонсеку

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
560
0 голосів
«Тудор – мій друг, але…»: Срна відреагував на чутки про звільнення ван Леувена, згадавши Ахметова і Фонсеку
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна прокоментував численні чутки в ЗМІ про можливу відставку головного тренера «гірників» Патріка ван Леувена.

Даріо Срна повністю спростував всі чутки про ймовірну відставку з посади головного тренера Шахтаря Патріка ван Леувена.

Функціонер впевнений, що перемога над Антверпеном в Лізі чемпіонів стала переломним моментом в серії локальних невдач «гірників» (3:2). 

«Чутки завжди були, є і будуть. Звичайно, останні матчі нас не влаштовують - як за результатом, так і за якістю гри. У нас є тренер - вчора, сьогодні і завтра. Це Патрік ван Леувен. 

Те, що хтось написав... Ніхто ніколи ні з ким не спілкувався. Ігор Тудор – мій друг, але я в житті з ним не говорив про Шахтар. Я з президентом спілкуюся кожного дня по кілька разів. Ми знаємо куди ми рухаємось».

Згадав Срна після перемоги над Антверпеном і про екснаставника Шахтаря Паулу Фонсеку. 

«Я впевнений, що це переломний момент (перемога над Антверпеном, – прим.). Згадайте, як Паулу Фонсеку програв Янг Бойз (сезон 2016/17, 3-й кваліфікаційний раунд ЛЧ, – прим.) і вилетів з Ліги чемпіонів. 

В наступному матчі ми грали проти Карпат на виїзді. У першому таймі ми програвали 2:0, а в другому виграли 3:2. Після цього Фонсека став одним з найкращих тренерів в історії клубу - виграв 7 трофеїв за три роки», –  сказав Срна в інтерв’ю Tribuna.

  • Після перемоги в Бельгії, Шахтар має в активі три очки та посідає третю сходинку в групі Н, поступаючись Порту за додатковими показниками.  
  • В наступній грі Ліги чемпіонів команда Патріка ван Леувена зіграє на виїзді проти іспанської Барселони.
  • Поєдинок відбудеться 25 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Антверпен в третьому турі групового етапу ЛЧ вдома прийматиме португальський Порту.
  • Матч заплановано на 25 жовтня. Початок гри о 22:00.