Шахтар зробив неймовірний камбек на полі Антверпена: відео дубля Сікана і гола Ракицького

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1017
0 голосів
Шахтар зробив неймовірний камбек на полі Антверпена: відео дубля Сікана і гола Ракицького
Антверпен - Шахтар. Фото: Getty Images
В рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький Шахтар завітав в гості до бельгійського Антверпена. Гра завершилась перемогою гостей.

3 жовтня відбувся матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Донецький Шахтар завітав в гості до бельгійського Антверпена.

У першому таймі глядачі побачили одразу два голи. Вже на третій хвилині Арбнор Муя реалізував свій момент після помилки Ярослава Ракицького та вивів Антверпен вперед. 1:0 на користь бельгійців.

Через півгодини вінгер бельгійського клубу Баліквіша подвоїв рахунок. 2:0.

Другу половину зустрічі Шахтар почав набагато активніше, що і дало свої плоди. Вже на 48-й хвилині Данило Сікан скоротив відставання у рахунку. 2:1.

Всередині другого тайму Ярослав Ракицький забив ударом зі штрафного та зрівняв рахунок, а через п'ять хвилин Данило Сікан оформив дубль та вивів Шахтар вперед. 3:2 на користь донеччан!

Голи матчу можете переглянути у нашому телеграм-каналі

У кінцівці зустрічі донеччани могли втратити перемогу – Тарас Степаненко зіграв рукою, за що у ворота команди призначили пенальті. Тобі Алдервейрелд з одинадцяти метрів, на щастя, схибив.

Ліга чемпіонів. Груповий етап. Другий тур

Антверпен – Шахтар – 2:3

Голи: Муя, 3, Баліквіша, 33 – Сікан, 48, 76, Ракицький, 71

4 жовтня. 19:45. Антверпен. Стадіон «Босейлстадіон»

  • У наступному турі Ліги чемпіонів Шахтар зіграє у виїзному поєдинку проти іспанської Барселони. Гру заплановано на 25 жовтня. Початок о 22:00.
  • Антверпен 25 жовтня поміряється силами з португальським Порту в домашній грі. Матч розпочнеться о 22:00.