Реброва прямо запитали, чи піде він у відставку після поразки від Чехії: тренер збірної України чесно відповів

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
755
1 голос
Реброва прямо запитали, чи піде він у відставку після поразки від Чехії: тренер збірної України чесно відповів
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер Збірної України Сергій Ребров прокоментував поразку національної команди від Чехії (2:3) в рамках другого туру Ліги націй. Окрім цього, Сергій Станіславович висловився про своє майбутнє.

Після невдалого матчу проти Албанії (1:2) збірна України програла ще й Чехії (2:3). На післяматчевій прес-конференції головного тренера нашої команди Сергія Реброва прямо запитали, чи йде він у відставку.

«У відставку не йду. Поки що не йду. Почекайте трішки», – сказав Ребров з посмішкою на обличчі.

🔥ВІДЕО ВІДПОВІДІ РЕБРОВА🔥

Окрім цього, тренер заявив, що засмучений результатом, але подякував гравцям за намагання врятувати поєдинок. Щодо причин поразки, то Ребров пожалівся на помилки.

«У цьому матчі все вирішили помилки, які ми зробили в обороні. Навіть коли ми забиваємо два голи. Другий тайм був інтенсивний, цікавий, ми могли забивати більше. Ми програли гру через свої помилки».

🔥Читайте також: «Поверніть Шевченка!»: фани збірної вимагають від Реброва піти у відставку – жорстка реакція на програш Чехії

  • Після двох турів збірна України з нулем очок займає останнє місце в турнірній таблиці Ліги націй. Лідирує в нашій групі Грузія, яка має шість балів. У Чехії та Албанії по три залікових пункти.
  • Наступну гру синьо-жовті проведуть 11 жовтня проти Грузії.