«Вони ж друзі з Шевченком»: чи допрацює Ребров контракт зі збірною після фіаско з Албанією – Леоненко відповів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
377
1 голос
«Вони ж друзі з Шевченком»: чи допрацює Ребров контракт зі збірною після фіаско з Албанією – Леоненко відповів
Сергій Ребров та Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко впевнений, що нинішній керманич синьо-жовтої дружини має безмежний вотум довіри з боку УАФ.

Віктор Леоненко не має сумнівів, що головний тренер національної збірної України Сергій Ребров навіть після невдачі на Євро і провального матчу з Албанією у Лізі націй (1:2), все одно може майже не переживати за свою посаду. І ось чому.

«Вони ж друзі з Шевченком (президент УАФ), тому, напевно, допрацює. Хоча, якщо його почнуть критикувати всі підряд, то може й не допрацювати. Але тоді доведеться платити неустойку, а я не знаю, чи є в УАФ на це гроші. Я думаю, що Ребров допрацює свій контракт», –  розповів Леоненко в інтерв'ю Sport-express.ua.

Читайте також: «Шапаренко в Реалі, Судаков у Юве, Ванат у Барсі? Їм ще смоктати груди мамки»: Сабо у шоці від матчу Україна – Албанія.

  • Сергій Ребров очолив національну збірну України у червні 2023, підписавши контракт з УАФ на три роки.
  • За час тренерської кар'єри легендарний динамівець тренував столичний гранд, Аль-Ахлі (Саудівська Аравія), угорський Ференцварош та Аль-Айн з Об'єднаних Арабських Еміратів.