Максимову не позаздриш: джерело анонсувало зимовий розпродаж гравців Дніпра-1 – під загрозою навіть Піхальонок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1132
0 голосів
Максимову не позаздриш: джерело анонсувало зимовий розпродаж гравців Дніпра-1 – під загрозою навіть Піхальонок
Олександр Піхальонк. Фото: Дніпро-1
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів про важкі часи для Дніпра-1 – команду Юрія Максимова може покинути цілий ряд важливих виконавців.

Михайло Співаковський анонсував зимній розпродаж у Дніпрі-1. Журналіст розповів, які пропозиції майбутня команда Юрія Максимова отримувала щодо свого лідера Олександра Піхальонка.

«Взимку у Дніпра-1 буде поміркований розпродаж. У Піхальонка клаусула шість мільйонів євро. Я чув, що були пропозиції рівня чемпіонатів Нідерландів, Португалії та Бельгії. Не тільки Легія, здається, але й чемпіонати сильніше.

І вже наче Дніпро-1 був готовий продати його за 3-4 мільйони євро. Тому, я думаю, у Піхальонка є шанси піти взимку, — сказав журналіст в ефірі «ТаТоТаке».

Проте не тільки Піхальонок може покинуту дніпровський колектив зимового трансферного вікна. За словами журналіста, Дніпро-1 може втратити ще трьох провідних виконавців:

  • Олександр Сваток цікавить Лудогорець, а сам трансфер оцінюється в один мільйон євро.
  • Олексій Гуцуляк міг продовжити виступи у складі Карпат, проте клуби не домовились. Також гравцем цікавився бельгійський Левен.
  • Валентин Рубчинський входить до сфери інтересів Славії.

Нагадаємо, що Дніпро-1 вилетів з кваліфікації Ліги чемпіонів, потім Ліги Європи, а на сам кінець не зумів пробитися і у Лігу конференцій. 

Відсутність призових за участь у єврокубках змушує керівництво знаходити фінансування через продаж футболістів.