«Усе начебто ОК, залишилися нюанси»: Максимов про своє призначення у СК Дніпро-1

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
4287
0 голосів
«Усе начебто ОК, залишилися нюанси»: Максимов про своє призначення у СК Дніпро-1
Юрій Максимов. Фото: ПФК Звягель
В ексклюзивному коментарі для Sport-express.ua тренер Звягеля Юрій Максимов розповів про свою майбутню роботу у Дніпро-1.

Після того, як 20 серпня Олександр Кучер подав у відставку з посади головного тренера віце-чемпіона минулого сезону ‒ Дніпра-1, багато інсайдерів називали різні кандидатури на цю посаду. В інтерв’ю сайту «Український футбол» комерційний директор СК Дніпро В’ячеслав Фрідман відверто пояснив, чому команду не очолив іспанський фахівець Гарсія.

І ось вчора ТаТоТаке назвали Юрія Максимова потенційним новим наставником дніпрян. Ми зв'язалися з головним тренером друголігового Звягеля, щоб дізнатися, чи очолить Юрій Вільович нову команду.

Про те, на якій стадії перебувають переговори і хто допомагає взаємодіяти з новим клубом Юрій Максимов розповів в ексклюзивному коментарі для кореспондента Sport-express.ua Антона Терехова.

‒ Юрію Вільовичу, інсайдери повідомляють, що ви очолите Дніпро-1. Правда чи фейк?

‒ Там залишилися організаційні питання, агент розмовляє поки що з командою. Вони вирішуються, всього я не знаю. Усе начебто ОК, залишилися нюанси. Агент спілкується із клубом про них.

Більше я нічого не можу сказати, вибачте, у мене тренування.

До речі, БК України не вірять, що Дніпро-1 цього сезону побореться за чемпіонство.