«Ісландці сильніші за боснійців»: Мудрик назвав головний плюс збірної України у фіналі відбору на Євро-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
206
1 голос
«Ісландці сильніші за боснійців»: Мудрик назвав головний плюс збірної України у фіналі відбору на Євро-2024
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Півзахисник національної збірної України Михайло Мудрик поділився очікуваннями від поєдинку фінальної кваліфікації на Євро-2024 проти Ісландії, згадавши попередніх суперників синьо-жовтої дружини боснійців.

Михайло Мудрик не був таким оригінальним у порівнння збірних Боснії та Ісландії, як Юхим Конопля, якому вже перепало за його математику трошки тролінгу від Владислава Ващука, але також однозначно сказав, що команда з крижаного острову вулканів та гейзерів, однозначно потужніша за балканців. 

«Думаю, ісландці сильніші за боснійців. У них більше технічний футбол, вони вміють розігрувати м’ячі. Проти них буде складніше. Але наш плюс – це підтримка вболівальників», –  сказав Мудрик в коментарі ютуб-каналу ВЗБІРНА.

🔥Наші зіркові експерти, Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали вогняний прогноз на матч Україна – Ісландія.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.