Захисник збірної України порівняв Ісландію з Боснією: яка команда сильніша

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
532
2 голоси
Захисник збірної України порівняв Ісландію з Боснією: яка команда сильніша
Юхим Конопля. Фото: Google
Оборонець національної команди України та донецького Шахтаря Юхим Конопля поділився думками щодо сили збірних Ісландії та Боснії і Герцеговини.

Збірна України у драматичному поєдинку здолала опір боснійців у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 з рахунком 2:1. Тепер команда Сергія Ребров зустрінеться з ісландцями.

Юхим Конопля вважає, що Ісландія сильніша та небезпечніша за боснійців, тому українцям потрібно серйозно підготуватися до цього протистояння.

«Чим Ісландія відрізняється від БіГ? Боснійці – великі хлопці, гарно оборонялися, а Ісландія – це Боснія Х3. У них є дисципліна, якої в Боснії не було. 

Фізично вони також набагато краще підготовлені і знають, що роблять, тому що показують гарний результат на тривалій відстані часу. Ісландія сильніша команда за Боснія, тому нам потрібно підготуватися серйозніше», – сказав захисник у коментарі ВЗбірна.

  • Матч фінального плей-оф відбору на Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграно 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.