«Мабуть, у Коноплі були відмінні оцінки по математиці»: Ващук потролив захисника Шахтаря за його вислів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
452
1 голос
«Мабуть, у Коноплі були відмінні оцінки по математиці»: Ващук потролив захисника Шахтаря за його вислів
Юхим Конопля на тренуванні збірної України. Фото: УАФ
Колишній захисник збірної України Владислав Ващук очікує від гри фінальної кваліфікації до Євро-2024 між синьо-жовтою дружиною та Ісландією бойового матчу, але не вважає вікінгів у три рази сильнішими за боснійців, як Юхим Конопля.

На минулому тижні захисник національної збірної України Юхим Конопля, говорячи про силу Ісландії, в матчі з якою синьо-жовті розіграють путівку на Євро-2024, сказав, що ця команда в три рази сильніша Боснію і Герцеговину.

Владислав Ващук, який свого часу також цементував захист синьо-жовтої дружини, порівняння свого більш юного колеги по амплуа не оцінив і потролив того.

«Мабуть, у Коноплі були відмінні оцінки по математиці у школі. Вміє людина помножити на три :) Якесь цікаве порівняння… Як на мене, то Ісландія та Боснія і Герцеговина – геть різні команди. 

Поєдинок проти Ісландії, якщо порівняти з матчем із Боснією, буде точно в три рази важливішим. Вони будуть лягати кістками заради перемоги. І так само мають зробити і наші хлопці. У поєдинках на виліт завжди на перший план виходить характер», –  розповів Ващук в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що поєдинок між Україною та Ісландією буде обслуговувати французька бригада арбітрів на чолі з Клеманом Тюрпеном.

🔥Наші зіркові експерти, Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали вогняний прогноз на матч Україна Ісландія.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.