«Статус фаворита не заважає»: Ребров висловся про гру БіГ – Україна, згадавши нічийний матч Динамо з Вересом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
96
1 голос
«Статус фаворита не заважає»: Ребров висловся про гру БіГ – Україна, згадавши нічийний матч Динамо з Вересом
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров запевнив, що про жодну недооцінку команди Боснії і Герцеговини навіть мови бути не може, бо андердоги регулярно відбирають очки у фаворитів.

Сергій Ребров визнає, що саме його команда – національна збірна України – є фаворитом у протистоянні плей-оф до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини, але це зовсім не означає, що на балканах українців очікує легка прогулянка.

Ребров пригадав, як жорстко поплатилося Динамо у грі з рівненським Вересом втратою очок, пропустивши гол від одного з аутсайдерів УПЛ в компенсований час (1:1).

«Статус фаворита взагалі не заважає. Я сподіваюся, він не заважає гравцям, тому що я памʼятаю, коли Італія була фаворитом і ми повинні були вигравати цю гру на останніх хвилинах. Наприклад, вчора грало Динамо і на останніх хвилинах отримує пенальті. Ніхто не знає, як воно складеться. 

Фаворит - не фаворит, ми граємо на виїзді і це завжди дуже важко», – сказав Ребров під час пресконференції у Будинку футболу.

Нагадаємо, що в підсумковій турнірній таблиці групи С у відборі на Євро-2024 Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку.

Боснія і Герцеговина у групі J фінішувала п'ятою.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.