«Це особиста справа, і вона вас не стосується»: Ребров жорстко відповів журналісту – що розлютило тренера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
362
1 голос
«Це особиста справа, і вона вас не стосується»: Ребров жорстко відповів журналісту – що розлютило тренера
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров запевнив, що він жодним чином не впливає на вибір гравців головної команди країни під час вибору ними агентів.

Футбольний журналіст-блогер Михайло Співаковський вирішив запитати у Сергія Реброва, чи може до нього звернутись гравець з питанням щодо вибору агента.

Тобто, фактично, намагався випитати у головного тренера збірної України, чи радить він провідним українським футболістам, з ким співпрацювати, а з ким не слід. Таке питання особистого характеру Реброву не сподобалося.

«Якщо до мене звертаються гравці з цього приводу, то я можу висловити особисту думку, а не думку головного тренера. Я можу тільки дати пораду, а не казати що робити, чи який агент кращий». 

Дав відповідь Ребров і на пряме питання, чи мав він відношення до укладення офіційної співпраці Олександра Піхальока та Георгія Судакова з Вадимом Шаблієм та його агентством Pro Star, клієнтом якого є і сам керманич синьо-жовтих.

«Чи звертались до мене Піхальонок та Судаков? Це особиста справа, і вона вас не стосується», – сказав Ребров під час пресконференції у Будинку Футбола, яка була присвячена оголошенню заявки збірної України на матч плей-оф до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.