Беллінгем допоміг Мілевському лягти в лікарню: ексдинамівець розповів, як зірковий партнер Луніна його врятував

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
644
1 голос
Беллінгем допоміг Мілевському лягти в лікарню: ексдинамівець розповів, як зірковий партнер Луніна його врятував
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Артем Мілевський підтвердив факт перебування в наркологічній клініці та розповів, як саме він туди потрапив.

Артем Мілевський відверто розповів, як зважився на лікування від алкогольної залежності. Дякувати одужанню одіозний ексголеадор Динамо має не лише Ігорю Суркісу, який заплатив за його перебування в клініці, а й... Одному з лідерів мадридського Реала Джуду Беллінгему!

«Ми дивилися футбол. Реал – Уніон Берлін, Ліга чемпіонів. Я, як завжди на той час, дав джазу, ром попивав. Ми з Сергієм посперечалися... «Він каже: Може, з'їздимо прокапаємось? В лікарню».

Я йому кажу, що давай почекай, завтра. Мені не було погано, але я розумів, що вже час із цього стану виходити, все відтягував і відтягував. Словом, посперечалися, що якщо Реал виграє, то я погоджуюсь і їдемо прокапатися. 90+4 хвилина, і Беллінгем забиває — 1:0. Реал виграв, збираємо речі та їдемо». 

Підтвердив Мілевський і слова Олександра Алієва, який розповів, що Артем перебував у дуже важкому стані.

«Я засинаю. Під крапельницею. Мене присипляють. А прокидаюся лише через 6 днів весь у проводах.

Пацани стоять, кажуть: «Нормально? Ти 6 днів спав». Як лікарі пояснили, я був у штучній комі», –  розповів Мілевський у своєму телеграм-каналі.

Останнім часом Артем Мілевський веде тверезий спосіб життя та досить активно займається різною нефутбольною діяльністю:  продає власний мерч (шапки), стрімить та рекламує різні товари.

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.