«Суркіс проплатив лікування Мілевського ще на десять днів»: Алієв розповів про стан Артема

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
933
0 голосів
«Суркіс проплатив лікування Мілевського ще на десять днів»: Алієв розповів про стан Артема
Олександр Алієв, фото: Google
Колишній гравець Динамо Олександр Алієв висловився про стан здоров'я екснападника Динамо та збірної України Артема Мілевського.

Олександр Алієв розповів про стан здоров'я Артема Мілевського.

«Слава Богу, Артему з кожним днем стає все краще і краще. Процес реабілітації йде повним ходом. Думаю, скоро його всі побачать і з ним все буде добре.

Динамо дуже допомагає. Ігор Михайлович [Суркіс] проплатив лікування Артема ще на десять днів. Ніхто його не забуває. Президент Динамо завжди питає про нього, ми завжди на телефоні, і я йому дуже за це вдячний», – сказав Алієв в ексклюзивному інтерв'ю для sport-express.ua.

  • Мілевського поклали у лікарню 25 вересня. За інформацією ЗМІ, колишньому нападнику знадобиться до півтора тижня, аби прийти в норму. 
  • 38-річний Артем завершив професійну кар'єру футболіста у вересні 2021 року. Він виступав за Динамо з 2002 по 2013 рік, за цей час він відіграв 253 матчі, в яких забив 83 голи та віддав 54 асисти.
  • Після відходу з київського клубу у 2013 році Мілевський встиг пограти у Газіантепспорі, Хайдуку, РНК Спліт, Конкордії, Тосно, Динамо-Брест, Кішварді та Минаї.