Такого ви ще не бачили: Мілевський прорекламував копчену качку домашнього виробництва – відео моменту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
724
1 голос
Такого ви ще не бачили: Мілевський прорекламував копчену качку домашнього виробництва – відео моменту
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній нападник національної команди України та київського Динамо Артем Мілевський почав надавати рекламні послуги у своїх соціальних мережах.

Артем Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року, а для життя у наш важкий час потрібні значні кошти.

Ексзірка Динамо знайшов вихід та почав рекламувати малий вітчизняний бізнес. Одним з перших клієнтів колишнього форварда стало підприємство з полтавської області, яке спеціалізується на копченому м’ясі.

Варто зазначити, що Мілевський не надто професійно впорався зі своїм завданням. Артем доклав зусиль, щоб відкусити шматок качки, а за кадром лунав голосний сміх. Потім почав розхвалювати продукт, але навряд чи замовник послуги залишиться задоволений такою роботою.

▶️Відео реклами Артемом Мілевським копченої качки дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • За Динамо Мілевський виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).
  • Також ексфутболіст захищав кольори таких команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.