Коли наступний бій Богачука: український «‎тимчасовий» чемпіон світу WBC повідомив ексклюзивну новину

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1710
8 голосів
Коли наступний бій Богачука: український «‎тимчасовий» чемпіон світу WBC повідомив ексклюзивну новину
Сергій Богачук та Браян Мендоса, фото: Premier Boxing Champions
Український володар титулу тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі Сергій Богачук в ексклюзивному коментарі для сайту Sport-express.ua розповів, коли чекати його наступний поєдинок.

Сергій Богачук (24-1, 23 КО) за очками одноголосним рішенням суддів (118-110, 117-111 та 117-111) переміг Браяна Мендосу (22-4, 16 КО) у бою за вакантний титул «‎тимчасового» чемпіона WBC у першій середній вазі. Сталося це 31 березня.

Після цього наш співвітчизник ще не виходив у ринг, але повідомив, коли планує провести свій наступний в ексклюзивному коментарі для сайту Sport-express.ua.

– Сергію, як у вас справи? Коли українським вболівальникам чекати вашого наступного бою?

– У мене, слава Богу, все добре. Чекаємо на бій. Як мені сказав промоутер, остання інформація, то в липні. Провести поєдинок плануємо десь у Каліфорнії.

Читайте також: «‎Бій з Кроуфордом? Можливо все»: Богачук – про перемогу у поєдинку за титул чемпіона світу WBC, гонорар та Путіна

– Суперник на цей бій вже відомий?

– Варіанти є, але поки остаточного підтвердження ми не отримали.

***

Нагадаємо, що Сергій Богачук спочатку мав провести поєдинок проти американця Себастьяна Фундори (21-1-1, 13 КО) за повноцінний вакантний титул WBC. Але через ряд організаційних нюансів представник США у підсумку зустрівся з австралійцем Тімом Цзю (24-1, 17 КО) і виграв ще й чемпіонський пояс за версією WBO.

***

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал про те, як Богачук, Сіренко, Беленюк та інші відомі вітчизняні спортсмени ставляться до Василя Ломаченка, який замовчує війну в Україні. 

Також наш сайт дізнався, коли знову вийде в ринг непереможний український суперважковаговик Владислав Сіренко.