Непереможний український боксер хевівейту пропустив два з половиною роки: коли чекати повернення бійця на ринг

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3923
11 голосів
Непереможний український боксер хевівейту пропустив два з половиною роки: коли чекати повернення бійця на ринг
Владислав Сіренко. Фото: Google
Український суперважковаговик Владислав Сіренко, який через травму та відновлення пропустив більше двох років боксу, в ексклюзивному коментарі для сайту Sport-express.ua розповів, коли чекати його наступний поєдинок.

У ніч на 3 квітня у Нешвілі (США) Владислав Сіренко (20-0, 17 КО) переміг нокаутом у третьому раунді у поєдинку з Деоном Ронні Гейлом (5-18-1, 4 КО). Українець загнав опонента в кут та провів серію потужних ударів по корпусу, після чого суперник взяв коліно і вже не зміг підвестися.

Відзначимо, що цей бій став першим для нашого співвітчизника від грудня 2021 року, коли він здолав іншого українця Андрія Руденка та захистив чемпіонський пояс WBC Asia у надважкій вазі.

Після того Владислав мав декілька травм та тривале відновлення. Саме через це у 2022 року зірвався його поєдинок проти поляка Маріуша Ваха, який 10 листопада 2012 року за очками поступився Володимиру Кличку. Ще один його бій зірвався через потрапляння до в’язниці суперника.

Сіренко в ексклюзивному коментарі для сайту Sport-express.ua повідомив, коли чекати його наступний вихід до рингу.

– Владиславе, українським вболівальникам цікаво, коли чекати вашого бою, але ви мовчазний в цьому питанні.

– Так, я тихий у цьому плані і не публікую ніякої інформації, а просто максимально працюю в залі та готуюсь. Я впевнений, що найближчим часом якийсь поєдинок для мене організують. Можливо, це буде бій просто для того, щоб підтримувати форму, правильно повернутися на великий ринг, адже в мене була дуже велика пауза в два з половиною роки. Це дуже сильно позначилося на мені. 

Я ось вийшов у ринг і відчував, що все заграло новими фарбами, але був дуже щасливий повернутися. Зараз я знаю, що мій менеджер працює над хорошим боєм для мене. Але поки чекаю.

– Коли все ж чекати нам вашого повернення?

– Обов’язково бій буде влітку. Думаю, що найближчим часом, у найближчі декілька місяців, я точно вийду в ринг.