Амосов проведе другий захист титулу Bellator: оголошено ім’я суперника українського бійця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
531
0 голосів
Амосов проведе другий захист титулу Bellator: оголошено ім’я суперника українського бійця
Ярослав Амосов. Фото: INPHO
Український чемпіон світу зі змішаних єдиноборств Ярослав Амосов вдруге захищатиме титул у листопаді цього року. Його суперником стане 32-річний американець Джейсон Джексон.

Чемпіон Bellator Ярослав Амосов проведе захист свого титулу у Чикаго, США. Його суперником стане американець Джейсон Джексон.

Як повідомляє пресслужба організації, цей поєдинок пройде 17 листопада.

Від початку повномасштабного вторгнення Амосов провів один професійний поєдинок у лютому 2023 року. Тоді він одностайним рішенням суддів переміг американця Логана Сторлі й захистив звання чемпіона Bellator у напівсередній вазі.

Джексон до бою той підходитиме в статусі найрейтинговішого претендента на титул з активною серією з шести перемог поспіль.

  • Амосов у Чикаго претендуватиме на 28-му поспіль перемогу в змішаних єдиноборствах. Наразі саме українець утримує найдовшу переможну серію в професійному ММА, що триває від початку його професійної кар'єри влітку 2012 року;
  • Перемога максимально наблизить Амосова до історичного рекорду росіянина Хабіба Нурмагомєдова – 29 поспіль професійних перемог у змішаних єдиноборствах;
  • Свій чемпіонський титул українець здобув у червні 2021 року після перемоги над бразильцем Дугласом Лімою.