«Не виконували установку тренера взагалі»: реакція діагонального збірної України на виліт з Євроволей-2023

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
637
0 голосів
«Не виконували установку тренера взагалі»: реакція діагонального збірної України на виліт з Євроволей-2023
Василь Тупчій. Фото: CEV
Найрезультативніший гравець у складі збірної України в грі 1/4 фіналу Євроволей-2023 проти Словенії Василь Тупчій, попри поразку, заніс собі цю гру в плюс.

Діагональний збірної України з волейболу Василь Тупчій підвів риску під матчем чвертьфіналу Євроволей-2023 проти збірної Словенії, де синьо-жовті поступилися з рахунком 1:3.

Тупчій прокоментував дві перших партії, в яких збірна України поступилася 17:25 та 29:31 відповідно:

«Перші два сети багато помилялися на подачах і не виконували установку тренера на блоці взагалі. Тому у нас нічого не виходило. У середині партії почали помилятися в атаці всі по черзі. У кінцівці було з ними важко. Постійно два блоки і просто закрили нас блоком – не діставали захистом». 

Діагональний також поділився особистим рекордом, який він встановив у даному поєдинку:

«Такі матчі, як проти Словенії – завжди йдуть у плюс для будь-якого гравця. Особисто для себе я встановив рекорд на подачі - 122 км/год. Треба завжди шукати якийсь позитив».

Наостанок у коментарі Суспільне Спорт Тупчій прокоментував той факт, що збірна, в тому числі завдяки капітану Олегу Плотницькому, демонструє високу емоційність:

«Так, ми така команда, що якщо гратимемо без емоцій, то не зможем такого потужного суперника обіграти. Часто кажуть у коментарях, що ми посміхаємося, але якщо ми не будемо цього робити, то нічого не буде. Так легше грати».

  • Тупчій у матчі зі Словенією заробив 21 очко, здійснив два блоки, два ейси та припустився восьми помилок.
  • В даній грі діагональний Барком-Кажанів став найрезультативнішим гравцем у складі збірної України.