«Не вжарили їх трохи»: капітан збірної України з волейболу процитував Харлан після поразки від Словенії

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
475
0 голосів
«Не вжарили їх трохи»: капітан збірної України з волейболу процитував Харлан після поразки від Словенії
Олег Плотницький. Фото: CEV
На думку капітана збірної України з волейболу Олега Плотницького, команда у чвертьфіналі Євроволей-2023 зі Словенією показала гарну гру, а сам гравець намагався заводити хлопців на майданчику.

Капітан збірної України з волейболу Олег Плотницький прокоментував поразку від Словенії (1:3) в матчі 1/4 фіналу Євроволей-2023.

На думку догравальника, українській команді не вистачило буквально трошки для виходу до півфіналу:

«Як сказала Ольга Харлан - не вжарили їх трохи, не долили олії. Перший сет - трішки закрилися, думали про щось своє. Останні 10-15 очок грали, щоб просто відчути гру. Неважливо, помилка чи ні - потрібно було відчувати, щоб у наступній партії були готові і могли вжарити, лише в кінцівці програли. Що поробиш».

Олег також зізнався, що емоції в середині четвертої партії були наміром емоційно струсити команду:

«Нічого поганого, намагався заводити хлопців, щоб були агресивними. Бо у нас третя, четверта партія - гарно йшли на агресії, жарили. Гарно виходило все. І як тільки ми здавали, все пропадало, і було важко це назад повертати. Намагався, щоб були більш агресивні та злі на все. І тоді може було б ще краще». 

Наостанок у коментарі Суспільне Спорт капітан збірної підвів риску під даним матчем:

«Але знову ж таки - гарна гра. Гарна гра, але знову 1:3. І сьогодні першу партію не виграли, як того разу - вперше її програли».

  • Плотницький у чвертьфінальному матчі зі Словенією заробив 20 очок, припустився десяти помилок та здійснив чотири ейси.
  • 1/4 фіналу – найкраще досягнення чоловічої збірної України на чемпіонатах Європи.