Ярмоленко назвав найкращих партнерів у своїй кар’єрі: Мілевський і Роналдіньо в топі – повний список

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1341
0 голосів
Ярмоленко назвав найкращих партнерів у своїй кар’єрі: Мілевський і Роналдіньо в топі – повний список
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Вінгер київського Динамо Андрій Ярмоленко пригадав найкращих своїх партнерів по всім командам за котрі йому довелося грати. У дрім-тім від лідера біло-синіх знайшлося місце і Артему Мілевському.

Андрій Ярмоленко зізнався, що йому довелося пограти пліч-о-пліч з дійсно класними гравцями і виділити когось персонально, тобто озвучити ім'я одного найкращого, динамівець не захотів.

«Символічна збірна найкращих футболістів, з якими я грав? Їх дуже багато. Марко Ройс – видатний гравець. Обамеянг – дуже швидкий нападник. З іншої сторони я грав в найкращі роки, коли був Артем Мілевський – це дуже сильний футболіст. Андрій Шевченко повернувся в Динамо не найкращі свої роки, але все одно він топ. 

Я грав з Роналдіньо (у благодійному матчі легенд Атлетіко та світу, – прим. Sport-express.ua). В Вест Хемі можу відзначити Феліпе Андерсона, Арнаутовича, Ноббла», –  розповів Ярмоленко в інтерв'ю ютуб-каналу ВДИНАМО.

Нагадаємо, що на зимову перерву Динамо пішло, маючи в доробку 28 очок, які дозволяють біло-синім посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

  • Андрій Ярмоленко зіграв за Динамо у 2023 році дев'ять матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, одна результативна передача.
  • За час професійної ігрової кар'єри Ярмоленко, окрім Динамо з Києва, також захищав кольори чернігівської Десни, німецької Боруссії з Дортмунда, англійського Вест Хема та Аль-Айну з ОАЕ.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного правого вінгера в два мільйони євро.