Палкін вирішив пожартувати? Журналіст оприлюднив нові деталі контракту Шахтаря з Судаковим

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1368
0 голосів
Палкін вирішив пожартувати? Журналіст оприлюднив нові деталі контракту Шахтаря з Судаковим
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Відомий журналіст Віктор Вацко розповів про деталі контракту між Шахтарем та 21-річним півзахисником Георгієм Судаковим. За його словами, в угоді не прописана клаусула.

Журналіст Віктор Вацко прокоментував новину про переукладання угоди між хавбеком Георгієм Судаковим та Шахтарем до 31 грудня 2028 року.

Вацко пояснив мотивацію такого кроку, а також що він означає.

«Минулого року, при підписанні нового контракту, була джентльменська домовленість між Судаковим і Шахтарем: якщо у гравця буде пропозиція із Європи, а клуб її відхилить, то футболісту покращать умови контракту. З боку клубу це демонстрація поваги, а також захист гравця від деморалізації».

Також журналіст спростував чутки про те, що клаусула Судакова за новим контрактом становитиме 150 мільйонів євро. Цікаво, що їх підігрів гендиректор Шахтаря Сергій Палкін, який поділився фото із талантом після підписання нового контракту із цифрою 150.

«Десь я бачив цифру зарплатні – півтора чи два мільйони євро на рік – немає такого. Так само як клаусула у 100 чи 150 мільйонів – це банальні фантазії. Наскільки мені відомо, у новій угоді Судакова із Шахтарем взагалі клаусула не прописана», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • В цьому сезоні Судаков провів за Шахтар 18 матчів, у яких забив три голи та оформив один асист. Трансфермаркт оцінює футболіста у 18 мільйонів євро;
  • За інформацією ЗМІ, за Судакова 40 мільйонів євро готовий був сплатити Наполі, однак Шахтар відхилив пропозицію.