Динамо цікавилося захисником лідера УПЛ: джерело повідомило, що відлякало Суркіса

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
620
0 голосів
Динамо цікавилося захисником лідера УПЛ: джерело повідомило, що відлякало Суркіса
Ігор Суркіс та Ігор Циганик. Колаж: СЕ
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, чому київське Динамо та президент клубу Ігор Суркіс не підписують не підписують футболістів з УПЛ.

Ігор Циганик заявив, що гравці з національної першості, яких може підписати Динамо, не сильніші за тих, хто вже є в розпорядженні команди Олександра Шовковського.

«Ті футболісти, які виступають в чемпіонаті України – не думаю, що вони є сильнішими за тих, які є в Динамо. Думаю, що такої самої думки дотримуються головним тренер і президент клубу. Вони прекрасно розуміють, що особливо склад не посилять тими футболістами, які є в інших команд в УПЛ».

Журналіст розповів, що кияни цікавилися захисником Кривбаса Данилом Безкоровайним, але Ігоря Суркіса відлякала ціна на оборонця.

«Плюс за тих футболістів, які виступають в Україні, просять достатньо серйозні гроші. За Безкоровайного, мені здається, просили 1,5 мільйона. Динамо спробувало поцікавитися, скільки міг би коштувати Безкоровайний.

Там, по-моєму, 1,5 мільйони євро попросив Кривбас. Я можу помилятися, але точно більше мільйона євро – це однозначно».

Також інсайдер сказав, що на українському ринку гравці коштують дорого, а сильні легіонери не хочуть їхати.

«Платити такі великі гроші за футболіста, який навряд чи зможе суттєво підсилити – тоді, можливо, за кордоном простіше знайти гравця. Але ті легіонери не хочуть їхати. Як наслідок, є проблема. 

Тут платиш великі гроші й не знаєш, чи отримаєш підсилення, а там – отримаєш, можливо, більшу кваліфікацію, але він не їде. У цьому є проблема всього футболу» – сказав Циганик в ефірі авторської програми на Ютубі.

  • Динамо йде на п’ятій позиції у турнірній таблиці УПЛ з 28 балами в активі.
  • Другу частину чемпіонату України кияни розпочнуть 25 лютого матчем проти харківського Металіста 1925.