Чи зможе Супряга створити конкуренцію Ванату в Динамо: журналіст дав відповідь

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
352
0 голосів
Чи зможе Супряга створити конкуренцію Ванату в Динамо: журналіст дав відповідь
Владислав Супряга. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думками про форвардів київського Динамо: Владислава Супрягу, Матвія Пономаренка та Владислава Ваната.

Ігор Циганик в ефірі авторського шоу на Ютубі заявив, що у Матвія Пономаренка є перспективи для зростання.

«Всі кажуть, що в Пономаренка є великий потенціал. Просто він ще молодий, юний. Так само і про Михавка кажуть, зараз про двох футболістів з U-19 говорять. Наскільки я розумію, вже навіть Луческу готовий був забирати Пономаренка».

Журналіст також вважає, що Владислав Супряга зможе нав’язати конкуренцію Владиславу Ванату за місце у стартовому складі киян.

«Але там буде дуже серйозна конкуренція. Тому що непогану форму набирає Супряга, як кажуть. У нього було невелике ушкодження, але в принципі він працює дуже сильно. 

Я так розумію, що Супряга може створити конкуренцію Ванату, тому Пономаренко лише третій форвард, третя опція. Йому буде дуже непросто».

Інсайдер додав, що Супряга має талант, але в нього обмаль часу, що реалізуватися.

«Я думаю, що десь Супряга розуміє, що в нього останній шанс про себе заявити. Недаремно за нього заплатили такі великі гроші й недаремно говорили про людину, яка за потенціалом може бути дуже серйозно. 

Давайте згадаємо, що свого часу Аякс пропонував Дніпру-1 за нього серйозні гроші, просто Динамо цю пропозицію перебило», – сказав Циганик.

  • В поточному сезоні Супряга зіграв за Динамо чотири гри: одна результативна передача. Контракт нападника з киянами діє до 30 червня 2026 року.
  • Ванат прийняв участь у 16 матчах столичного гранда нинішньої кампанії: сім забитих м'ячів та п'ять результативних передач. Його угода розрахована літа 2025-го.
  • Пономаренко записав до свого активу лише дві хвилини у цьому сезоні. Контракт нападника зі столичним грандом підписано до 31 січня 2026 року.