Зоря офіційно підписала легіонера: у гравця є досвід виступів за збірну та у Лізі чемпіонів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
302
0 голосів
Зоря офіційно підписала легіонера: у гравця є досвід виступів за збірну та у Лізі чемпіонів
Крістофер Нваезе. Фото: Google
Сьогодні, 5 лютого, луганська Зоря офіційно повідомила про підписання контракту із захисником молодіжної збірної Нігерії Крістофером Нваезе.

Зоря продовжує підготовку до другої частини сезону та проводить збір у Туреччині під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера Юрія Коваля. 

Також луганці працюють на трансферному ринку. Сьогодні, 5 лютого, стало відомо, що Зоря підписала нігерійського захисника Крістофера Нваезе.

Наші колеги з ТаТоТаке надали характеристику нігерійському оборонцю.

«За першим враженням, Крістофер - швидкий, чіпкий захисник із непоганою технікою. Він пристойно грає головою, якісно захищається один в один, може розпочати атаку. 

Придбання Нваезе - великий плюс для Зорі з урахуванням нестабільності Джордана та інтересу, який виявляють до Арсенія Батагова», – пишуть журналісти у телеграм-каналі ТаТоТаке.

  • 21-річний гравець провів за Плато Юнайтед у поточному сезоні 12 матчів, у яких забив два голи. У складі цієї ж команди футболіст провів три зустрічі у африканській Лізі чемпіонів.
  • Захисник має досвід виступів за молодіжну збірну Нігерії (U-23), у складі якої він дебютував 2022 року і зіграв два поєдинки.
  • Зоря посідає 15 сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи всього 11 залікових пунктів.
  • Друга частина сезону розпочнеться для луганців протистоянням з Ворсклою, яке заплановане на 26 лютого.