Скандальний матч Минай – Динамо: джерело повідомило, чи будуть догравати зірваний поєдинок

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
716
0 голосів
Скандальний матч Минай – Динамо: джерело повідомило, чи будуть догравати зірваний поєдинок
Капітани Миная та Динамо перед матчем. Фото: ФК Динамо
Журналіст Сергій Болотніков розповів про долю матчу 16-го туру УПЛ Минай – Динамо, який не був дограний через відсутність освітлення на стадіоні «Минай Арена».

Відомий футбольний журналіст Сергій Болотніков поділився інформацією про те, якою буде доля поєдинку 16-го туру УПЛ Минай – Динамо, який 3 грудня 2023 року не був дограний до кінця.

Матч, що стартував о 13:00, було перервано вже на другій хвилині через повітряну тривогу. До 15:00 тривога не звершилася, через що сторони прийшли до згоди перенести матч, адже домашній стадіон закарпатців не має освітлення.

Представники Динамо пізніше заявляли, що готові дограти поєдинок у Києві, водночас у Минаї наполягали на проведенні гри на домашній арені.

Пізніше УАФ висунуло вимогу до Миная встановити освітлення на стадіоні до початку весняної частини сезону 2023/24. На що президент закарпатців Валерій Пересоляк в інтерв'ю сайту «Український футбол» відповів категоричною відмовою.

За інформацією Болотнікова, нове керівництво УАФ на чолі з Андрієм Шевченком все ж таки повинно дозволити Минаю дограти сезон без штучного освітлення на стадіоні.

«Я дізнавався у нових людей, які сидять в Будинку футболу і мені сказали, що до кінця сезону Минай ніхто не чіпатиме, нехай дограють, а там вже побачимо».

Однак де саме дограють скандальний поєдинок Минай – Динамо наразі невідомо.

«Єдине, що окремо розглядається питання з матчем проти Динамо: де та коли його грати, чи грати взагалі. Тут Минай окремо домовляється з Динамо, а УАФ поки що не втручається», – сказав Болотніков у програмі на YouTube-каналу «КДК».

  • Минай пішов на перерву в УПЛ, перебуваючи на останньому 16-му місці у таблиці. В активі команди шість очок після 15 проведених зустрічей;
  • Динамо завершило першу частину сезону у чемпіонаті України на п’ятій позиції. Біло-сині набрали 28 пунктів у 14 матчах;
  • Перший офіційний матч у 2024 році кияни зіграють в гостях проти Металіста 1925, а закарпатці також на виїзді проти Дніпра-1. Ці зустрічі попередньо заплановані на 24 лютого.