«Став неповоротким. Це занадто»: український тренер розкритикував зірку Динамо – в чому справа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1079
0 голосів
«Став неповоротким. Це занадто»: український тренер розкритикував зірку Динамо – в чому справа
Денис Попов. Фото: Google
Тренер U-21 у Чорноморці Альберт Ковальов поділився спогадами про виступи захисника київського Динамо Дениса Попова у складі молодіжної команди столичного гранда.

Альберт Ковальов в інтерв’ю для сайту «Український футбол» зізнався, що, на його думку, Денис Попов надто багато часу проводить у тренажерному залі.

«Денис Попов у Динамо грав за дубль. Але мені здається, що він ще повністю не розкрився. І не знаю, чи й розкриється. Став неповоротким, я розумію, що він не виходить з тренажерного залу. Це занадто. Так – машина, так – вгорі рівних немає».

Фахівець відзначив гру в ті часи колишнього футболіста Динамо Ахмеда Алібекова.

«Ну а що на початкових стадіях атак? Пам'ятаю, ми грали з Чорноморцем проти Динамо U-21 у Конча-Заспі. Ми діяли від оборони, але повністю не сідали. У центрі захисту у Динамо були Ахмед Алібеков та Денис Попов. Я їх вивчив. У Алібекова світла голова, дружить із передачею. Я Штогріну якраз казав – більше крити Алібекова».

Тренер заявив, що Попов під час виступу у першості U-21 часто вибивав м’яч в аут та не володів точним пасом. 

«Хоча веде гру Попов. Але у нього з передачею не дуже, може обрізатись. Ми так побудували тактику, що Попов вів гру, вірніше, намагався, але у нього кожна друга передача – в аут. Я кричу Штогріну: «Андрюха, не чіпай Попова, хай Попов веде гру». І Попов знову б'є в аут. Їхній тренер Юрій Мороз із подивом на мене дивився», – сказав Ковальов.

  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Попов провів 12 матчів, без результативних дій.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 вересня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 2,5 мільйони євро.