Сенсаційна заміна Лучі: джерело розкрило, хто очолить комітет арбітрів УАФ після приходу Шевченка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1791
0 голосів
Сенсаційна заміна Лучі: джерело розкрило, хто очолить комітет арбітрів УАФ після приходу Шевченка
Катерина Монзуль. Фото: УАФ
Відомий український футбольний журналіст Сергій Болотніков розповів про можливі зміни у комітеті арбітрів після того, як президентом УАФ став Андрій Шевченко.

У п’ятницю, 25 січня, легенду українського футболу Андрія Шевченка, за підсумками звітно-виборчого Конгресу, було обрано президентом Української асоціації футболу (УАФ).

Колишній керманич нашої збірної вже розпочав роботу та планує масштабні зміни у комітеті арбітрів. Про це повідомив Сергій Болотніков.

«Невеличкий інсайд від мене – швидше за все, комітет арбітрів очолить Катерина Монзуль. Вона – фаворит у команді Шевченка на це крісло. Там ще йдуть різні процеси, ще немає остаточного рішення, але вона фаворит», – сказав журналіст в ефірі KDK.

  • Монзуль увійшла у новий виконком УАФ.
  • Міжнародна федерація футбольної історії та статистики опублікувала результати опитування та назвала топ-5 найкращих арбітринь сучасності, куди потрапила і Монзуль.
  • В цьому сезоні в рамках УПЛ Катерина обслуговувала дев'ять матчів УПЛ, у яких показала 31 жовту та одну червону картку. Також вона призначила два пенальті.