«Цю гниду треба ссаними ганчірками гнати»: журналіст назвав найголовніший зашквар на виборах Шевченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
653
0 голосів
«Цю гниду треба ссаними ганчірками гнати»: журналіст назвав найголовніший зашквар на виборах Шевченка
Віктор Межейко. Фото: Google
Футбольний журналіст-блогер Сергій Болотніков жорстко наїхав на голову Запорізької асоціації футболу Віктора Межейка, закинувши йому дуже серйозні звинувачення.

Сергій Болотніков дуже серйозно «наїхав» колишнього голову обласної ради Запоріжжя Віктора Межейка, пригадавши йому події 2014 року.

Підгоріло у Болотнікова після подій на XXVI Конгресі Української асоціації футболу, який відбувся напередодні, 25 січня, у київському Будинку футболу.

«Найголовніший зашквар цього Конгресу це те, що вручили звання «Почесні члени УАФ» за видатні заслуги перед українським футболом Кварцяному, Гатаулліну і Віктору Межейку. Це голова Запорізької асоціації футболу і відома гнида. Ця людина організовувала тітушок і розганяла Євромайдан в Запоріжжі. 

Цю гниду треба ссаними ганчірками з будь-якого порогу гнати, а не пускати в Дім футболу і давати йому якісь звання. Спишемо це на якусь недосвідченість Шевченка. Він про це міг не знати», – сказав Болотніков в ефірі патреон-каналу КДК.

Віктор Межейко – один з трьох фігурантів справи розгону Майдану у Запоріжжі.

У 2015 році Кіровський районний суд Кіровограда зачитав обвинувальний вирок голові Запорізької облради Віктору Межейку, якого судили за організацію масових заворушень та силовий розгін запорізького майдану. 

Суд визнав Межейка винним за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 294 КК і виніс вирок у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки, позбавленням права обіймати відповідні посади на три роки і відшкодуванням суми збитків потерпілим особам.

Нагадаємо, що вчора, 25 січня, легенду українського футболу Андрія Шевченка, за підсумками звітно-виборчого Конгресу, було обрано новим президентом Української асоціації футболу.

  • Минулий очільник футбольного господарства України Андрій Павелко з листопада 2022 року перебуває під слідством через підозру у корупційних схемах.
  • З червня того ж року він був відправлений у СІЗО. В лютому 2023 року функціонер був відсторонений від своєї посади на час слідства.