Маркевичу це не сподобається: Карпати отримали остаточне рішення від Мінмолодьспорту стосовно виїзду за кордон

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
8370
1 голос
Маркевичу це не сподобається: Карпати отримали остаточне рішення від Мінмолодьспорту стосовно виїзду за кордон
Мирон Маркевич. Фото: Фейсбук ФК Карпати (Львів)
Міністерство молоді та спорту України не дозволили виїзд в Іспанію гравцям та персоналу львівських Карпат. Команда проводитиме навчально-тренувальні збори на Закарпатті.

На початку тижня Мирон Маркевич підтвердив, що львівський клуб не отримав дозвіл на виїзд за кордон для проведення тренувального збору, який «леви» мають намір провести в Іспанії. Й от, найгірші очікування наставника Карпат, схоже, підтвердилися.

Мінмолодьспорту відмовило гравцям та персоналу Карпат (призовного віку) у виїзді на міжнародний турнір до Іспанії, мотивуючи це тим, що право виїжджати за кордон мають тільки команди УПЛ.

За інформацією Sport.ua, зелено-білі планують 9 лютого вирушити на перший етап підготовки до поновлення участі у чемпіонаті Першої ліги на Закарпаття.

В березні, скоріше всього, вони тренуватимуться на своїй заміській базі в Бартатові.

Зауважимо, що в розташуванні Карпат нині відсутні головний тренер команди Mирон Mаркевич та його помічник Володимир Єзерський, які в складі збірної України серед ветеранів поїхали на турнір до Норвегії.

Нагадаємо, що Мирон Маркевич відреагував на інформацію стосовно рішення Міністерства молоді та спорту України, висловивши в інтерв'ю «Українському футболу» сподівання, що, цитуємо: «у нас тверезі політики».

  • За підсумками першого етапу розіграшу Першої ліги Карпати набрали 45 очок та впевнено виграли боротьбу в групі А. 
  • Після поновлення чемпіонату в Першій лізі львів’яни змагатимуться за два перших місця, які дадуть їм змогу зіграти в перехідних поєдинках за право виступати в УПЛ.