«Чим Перша ліга гірша?»: Маркевич емоційно відреагував на чутки, що Карпатам заборонили виїжджати за кордон

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
252
0 голосів
«Чим Перша ліга гірша?»: Маркевич емоційно відреагував на чутки, що Карпатам заборонили виїжджати за кордон
Мирон Маркевич. Фото: фейсбук ФК Карпати (Львів)
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич відреагував на інформацію стосовно рішення Міністерства молоді та спорту України, яке начебто відмовило львівському колективу у виїзді за кордон для проведення навчально-тренувальних зборів.

Мирон Маркевич доволі жорстко прокоментував інформацію, що Мінмолодьспорту начебто (офіційного підтвердження наразі немає) не надало дозвіл львівському клубу виїжджати за кордон на збори.

Подібну інформацію розповсюдив один з вітчизняних спортивних порталів, посилаючись на свої джерела. Ймовірна причина відмови полягає в тому, що дозвіл для виїзду за кордон надається тільки представникам (клубам) найвищих дивізіонів. Саме це найбільше розлютило Маркевича

«Якщо клубам УПЛ можна їхати на закордонні збори, то чим Перша ліга гірша? 

Я сподіваюсь, що у нас тверезі політики, принаймні до сьогоднішнього дня я у цьому не сумнівався», –  розповів Мирон Маркевич в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що кольри Валенсії захищає нападник національної збірної України Роман Яремчук.

«Кажани» після 21-го туру посідає сьому сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, а старі знайомі київського Динамо з Вільярреала 14-ту.

Левадія за підсумками чемпіонату Естонії минулого сезону виграла золото місцевої Мейстріліги.

  • За підсумками першого етапу розіграшу Першої ліги Карпати набрали 45 очок та впевнено виграли боротьбу в групі А. 
  • Після поновлення чемпіонату в Першій лізі навесні, львів’яни в десятці команд, котрі посіли у групі А та В місця з першого по п’яте, змагатимуться за два перших місця, які дадуть їм змогу зіграти в перехідних поєдинках за право виступати в УПЛ.