«Він про це знає»: легендарний український тренер розповів, що йому пообіцяв Шевченко після призначення в УАФ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
982
0 голосів
«Він про це знає»: легендарний український тренер розповів, що йому пообіцяв Шевченко після призначення в УАФ
Микола Павлов. Фото: Google
Відомий український тренер та президент Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу Микола Павлов висловився про обрання Андрія Шевченка президентом УАФ.

Почесний президент футбольного клубу Лівий Берег Микола Павлов зізнався, що очікує від нового керівництва УАФ більшої уваги до юнацького футболу та інфраструктури клубів. 

«УАФ треба подбати про масовий і юнацький футбол. Це наше майбутнє, тому більше уваги сюди. А ще на розвиток інфраструктури клубів. Зараз команд у нас багато, однак зазвичай вони всі щось орендують. 

Свого дуже мало. В цьому плані потрібно брати приклад із команди Лівий Берег, на те, що зробив у плані розвитку інфраструктури Микола Лавренко та ваш покірний слуга».

Також фахівець озвучив обіцянку, яку йому дав Андрій Шевченко.

«Андрій Миколайович Шевченко про це знає, тому пообіцяв, після того, як його оберуть президентом, один із перших візитів зробити саме на Лівий Берег», – сказав Павлов в інтерв’ю для сайту «Український футбол».

Нагадаємо, що вчора, 25 січня, легенду українського футболу Андрія Шевченка, за підсумками звітно-виборчого Конгресу, було обрано президентом Української асоціації футболу (УАФ).

  • Минулий очільник футбольного господарства України Павелко з листопада 2022 року перебуває під слідством через підозру у корупційних схемах. З червня того ж року він був відправлений у СІЗО. В лютому 2023 року функціонер був відсторонений від своєї посади на час слідства.
  • Павлов свого часу тренував київське Динамо, Ворсклу, Таврію, Дніпро та інші вітчизняні клуби.