Шаблій отримав ще одного перспективного гравця: клієнтом агента став майбутній вінгер Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
846
0 голосів
Шаблій отримав ще одного перспективного гравця: клієнтом агента став майбутній вінгер Динамо
Максим Брагару. Фото: Google
Півзахисник одеського Чорноморця Максим Брагару підписав контракт з агентством Prostar. Тепер інтереси гравця представлятиме компанія Вадима Шаблія.

Максим Брагару у свої 21, нарешті підписав перший професійний контракт, але не з клубом, а агентством. Тепер інтереси футболіста представлятиме компанія одного з найвідоміших українських ділків справ футбольних Вадима Шаблія Prostar.

До сьогодні, справами Брагару опікувався експредидент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон, який наприкінці 2023 року залишив посаду віцепрезидента Чорноморця. Про це з посиланням на власні джерела поінформував Футбол 24.

Нагадаємо, що Брагару нещодавно підписав із київським Динамо попередній контракт. Однак, офіційно кияни ще не підтвердили перехід гравця.

За інформацією ЗМІ, Динамо веде переговори з Чорноморцем - не виключено, що одесити отримають певну компенсацію, а хавбек молодіжної збірної України переїде до столиці вже взимку.

  • Максим Брагару в поточному сезоні провів за Чорноморець 19 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три гольові передачі.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українця у 700 тисяч євро. 
  • Новий рік Чорноморець відсвяткував на восьмому щаблі в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги з 22-ма очками в доробку.
  • Першим матчем в 2024 році для команди Романа Григорчука стане проти київської Оболоні на виїзді.
  • Точні дати та час всіх поєдинків 18-го туру УПЛ буде визначено пізніше. Базова дата – 24 лютого.