Не підійшов Шовковському? Динамо продало свого таланта в європейський клуб

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
583
0 голосів
Не підійшов Шовковському? Динамо продало свого таланта в європейський клуб
Самба Діалло. Фото: ФК Динамо (Київ)
Сенегальський вінгер київського Динамо Самба Діалло, який не зумів закріпитися в основі біло-синіх, з дня на день має перейти до одного з клубів із чемпіонату Туреччини.

До закриття цьогорічного зимового трансферного вікна Самба Діалло перейде з київського Динамо до клубу з чемпіонату Туреччини.

Принаймні в цьому впевнений турецький журналіст Адар Четінок, який і розповсюдив подібну інформацію, зробивши допис на своїй сторінці в Х.

За інформацією джерела, перехід відбудеться на правах повноцінного трансферу. Проте інсайдер не зумів уточнити клуб, в якому продовжить кар'єру 21-річний сенегалець.

  • Самба Діалло перейшов до київського Динамо у липні 2021 року із сенегальського Дару Салам.
  • У поточному сезоні Самба Діалло провів у біло-синій футболці лише шість матчів в усіх офіційних турнірах: результативними діями не відзначився.
  • Контракт Діалло з Динамо розрахований до 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює вартість сенегальця у 200 тисяч євро.
  • На зимову перерву Динамо пішло маючи в доробку 28 очок, які дозволяють команді Олександра Шовковського посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Першим поєдинком у новому році для біло-синіх має стати виїздна гра проти харківського Металіста 1925. Базова дата проведення гри – 24 лютого.