«Локомотив не зупинить ніяка кацапська нечисть»: у київському клубі відреагували на ракетний обстріл стадіону

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
238
0 голосів
«Локомотив не зупинить ніяка кацапська нечисть»: у київському клубі відреагували на ракетний обстріл стадіону
Наслідки обстрілів, фото: Локомотив
Інфраструктура футбольного клубу Локомотив, який виступає у Другій лізі ПФЛ, зазнала пошкоджень внаслідок рашистської атаки на Київ зранку 23 січня.

Київський клуб Локомотив має дитячо-юнацьку спортивну школу, а на стадіоні Локомотива регулярно проводяться матчі ДЮФЛ. Клубну базу було пошкоджено після ракетної атаки від рф.

«Внаслідок ранкової ракетної атаки на Україну, рашисти пошкодили наш рідний Локомотив. Клуб, де щодня тренуються сотні дітей з усіх куточків України. Місце, де попри все, з першого дня війни згуртувалися всі, приймали дітей з окупованих територій, вкладали сили, бажання, наснагу. 

Локо зазнав значних уражень, базу розбито. Оперативно на місці працюють відповідні служби, всім постраждалим надають необхідну допомогу. Тренувальний процес тимчасово призупинено, але цей Локомотив не зупинить ніяка кацапська нечисть!» – йдеться у заяві столичного клубу. 

  • Стадіон Локомотива був відкритий 2 серпня 1925 року на місці стадіону для ігор працівників залізничного вокзалу, сучасну назву він отримав у жовтні 1935 року.
  • Локомотив вважається найстарішим київським клубом, він був заснований у 1919 році.
  • Влітку 2023-го кияни повернулися та наразі грають у Другій лізі.