«Ставить мені за приклад Гріліша»: вінгер Динамо розповів, чим відрізняються Шовковський та Луческу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
513
0 голосів
«Ставить мені за приклад Гріліша»: вінгер Динамо розповів, чим відрізняються Шовковський та Луческу
Мірча Луческу та Олександр Шовковський. Фото: Google
Півзахисник Динамо Назарій Волошин порівняв колишнього головного тренера столичного гранда Мірчу Луческу та нинішнього керманича київської команди Олександра Шовковського.

Назарій Волошин відзначив, що Олександр Шовковський активно спілкується з гравцями київського Динамо.

«Шовковський із усіма намагається поговорити, підказати, пояснити, що правильно робити, а що ні. Мені дуже подобається з ним працювати. З ним легше працювати і розуміти його». 

Хавбек столичної команди вважає, що Мірча Луческу замало розмовляв з підлеглими.

«Луческу, мабуть, не потрібна була комунікація з командою: мене забрали з оренди, хтось ще прийшов, колектив новий. Потрібна була комунікація. 

Шовковський в індивідуальних розмовах ставить мені за приклад Гриліша. Показував мені, як він діє у певних ситуаціях. Приємно, що він робить такий акцент і допомагає мені», — заявив Волошин в інтерв’ю для ютуб-канала SportArena.

  • Назар Волошин у нинішньому сезоні провів за киян 16 поєдинків в усіх офіційних турнірах, забив шість голів та записав до свого активу одну результативну передачу. 
  • Мірча Луческу працював головним тренером київського гранда з літа 2020 року по листопад 2023 року.
  • За цей час разом з біло-синіми румун став чемпіоном УПЛ, завоював Суперкубок та Кубок України.
  • На зимову перерву Динамо пішло маючи в доробку 28 очок, які дозволяють команді Олександра Шовковського посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Першим поєдинком у новому році для біло-синіх має стати виїзна гра проти харківського Металіста 1925. Базова дата проведення гри – 24 лютого.