Полісся офіційно призначило нового спортдира замість Максимова: Буткевич поставив перед ним амбітну задачу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1185
0 голосів
Полісся офіційно призначило нового спортдира замість Максимова: Буткевич поставив перед ним амбітну задачу
Володимир Тесля. Фото: Google
Володимир Тесля офіційно призначений виконуючим обов'язки спортивного директора Полісся. Раніше спеціаліст популяризував в Україні змішані бойові мистецтва (ММА).

Володимир Тесля обійняв посаду виконуючого обов'язки спортивного директора футбольного клубу Полісся. 

Функціонер, щойно висохло чорнило на паперах контракту, вже розповів про завдання, які йому поставив президент житомирського клубу Геннадій Буткевич.

«У нас два пріоритетних напрямки - це основна команда та дитячо-юнацька школа. Ціль основної команди — якісне підсилення колективу для боротьби за Єврокубки і виграшу кубка України.

Також стоїть завдання завершення будівництва структури та інфраструктури дитячо-юнацької школи ФК Полісся», –  розповів Тесля в інтерв'ю пресслужбі Полісся.

Таким чином вакантна посада в клубі Геннадія Буткевича зайнята офіційно. Попередником Теслі у кріслі спортивного директора Полісся був теперішній головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов.

  • Володимир Тесля відомий своєю роботою в Україні у сфері єдиноборств. Він був популяризатором ММА. Має десятирічний стаж у спортивному менеджменті.
  • Тесля обіймає посаду президента міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship. 
  • З початком повномасштабної війни Тесля вступив до лав ЗСУ. Службу в збройних силах розпочав з командира роти і закінчив на посаді заступника командира полку спеціального призначення «Сафарі».
  • На зимову перерву Полісся пішло маючи в активі 32 очки, які дозволяють житомирянам займати третю сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Першим поєдинком у новому році для житомирян має стати виїзна гра проти львівського Руха. Базова дата – 24 лютого.