Кучер підтвердив, що буде судитися з Дніпром-1: фахівець озвучив суму, яку йому винні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
354
0 голосів
Кучер підтвердив, що буде судитися з Дніпром-1: фахівець озвучив суму, яку йому винні
Олександр Кучер. Фото: Google
Колишній головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер підтвердив, що буде судитися зі своєю екскомандою та назвав суму боргу, яку бажає отримати.

Сьогодні, 18 січня, журналіст-блогер Ігорь Бурбас повідомив, що Олександр Кучер має намір позиватися проти спортивного клубу Дніпро-1.

Кучер у коментарі для сайту Sport-express.ua заявив, що дійсно збирається судитися та хоче отримати зарплату за три місяці та бонус за друге місце в УПЛ.

«Я подав на них позов до Палати вирішення спорів УАФ. Вони винні мені зарплату за три місяці і бонуси за друге місце в розмірі 100-150 тисяч доларів».

Фахівець звернувся до дніпровського клубу, але його проігнорували.

«Коли я підготував усі документи, то скинув їх у Дніпро-1 і зателефонував Русолу. Він мені не відповів, і ніхто не передзвонив. Це було ще до нового року. Тепер чекаю засідання», – сказав Кучер.

Нагадаємо, що схожа ситуація у Дніпра-1 склалася і з Ігорем Йовічевичем. Хорват й досі судиться з українським клубом із приводу власного бонусу за призове місце в УПЛ. ФІФА вже наклав на клуб трансферний бан.

  • Олександр Кучер подав у відставку з посади наставника Дніпра-1 після фіаско у четвертому турі УПЛ від київської Оболоні (1:2).
  • Тренер очолив Дніпро-1 у сезоні 2022/23, після того, як команду залишив Ігор Йовічевіч, який у свою чергу перебрався до донецького Шахтаря.
  • Під керівництвом Кучера Дніпро-1 провів 46 матчів, у 25 із них він святкував перемогу, дев'ять зіграв внічию і 13 програв.
  • Контракт фахівця з дніпровським клубом був розрахований до літа 2024 року.