Не тільки Наполі та Ювентус: Судаков зацікавив клуб АПЛ, у якому виступає гравець збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
265
0 голосів
Не тільки Наполі та Ювентус: Судаков зацікавив клуб АПЛ, у якому виступає гравець збірної України
Георгій Судаков. Фото: Google
Півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков своєю грою зацікавив не тільки Наполі та Ювентус, а й лондонський Арсенал, у складі якого грає Олександр Зінченко.

Георгій Судаков своєю грою цього сезону вразив багато європейських клубів, серед яких давно перебувають італійські гранди – Наполі та Ювентус.

За інформацією інсайдера Екрема Конура, яку він опублікував у твіттері, українець також зацікавив Арсенал, у якому виступає хавбек збірної України Олександр Зінченко.

  • У сезоні 2023/2024 Георгій Судаков провів за Шахтар 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює нинішню вартість 21-річного українця в 18 мільйонів євро.
  • На зимову перерву Шахтар пішов маючи 31-не очко. «Гірники» займають четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Зінченко зіграв у поточному сезоні 24 поєдинки, забив один гол і оформив один асист.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро. Угода українця з лондонцями діє до 30 червня 2028 року.
  • Арсенал провів 20 матчів, набрав 40 очок і посідає четверте місце в турнірній таблиці АПЛ з відставанням у п'ять балів від Ліверпуля.