Ювентус всерйоз готує трансфер Судакова: в Італії описали хитрі умови, які хочуть запропонувати Шахтарю

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
490
0 голосів
Ювентус всерйоз готує трансфер Судакова: в Італії описали хитрі умови, які хочуть запропонувати Шахтарю
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Ювентус планує переконати Шахтар відпустити Георгія Судакова на умовах довгострокової оренди з зобов'язанням викупити гравця, а виплати за півзахисника розбити на декілька частин.

Ювентус не покладає надій підписати півзахисника Шахтаря Георгія Судакова і заради цього «зебри» придумали спеціальний план.

Попри виліт з Ліги чемпіонів до Ліги Європи, запити «гірників» щодо 21-річного гравця не змінилися:

«Нова спроба по Судакову буде зроблена найближчими днями, з високим коефіцієнтом складності, оскільки запит донецького Шахтаря не змінився (35 мільйонів, як мінімум), а виліт в Лізі Європи не змінив стратегію українського клубу».

Так, у Турині планують проводити роботу як і з донецьким клубом, так і агентами півзахисника,:

«Завдання Ювентуса буде подвійним: переконати Шахтар прийняти зручну формулу (наприклад, оренду із зобов'язанням викупити Судакова при досягненні певних цілей і розстрочкою оплати на кілька платежів).

Також клубу треба знайти порозуміння з оточенням півзахисника, яке кілька тижнів тому вирішило змінитися і покластися на агентів старого знайомого по Серії А Малиновського (агентом Руслана є Вадим Шаблій, – прим. СЕ). 

Втім, як зазначило видання Tuttosport, у разі, якщо Ювентусу таки не вдасться підписати Судакова, то погляд туринців може пасти на 24-річного півзахисника Монци Андреа Колпані.

«Стара зебра» також може вирішити підсилити інші позиції, як-то амплуа центрального або лівого захисника.

  • У поточному сезоні Судаков провів за «гірників» 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, одна результативна передача. 
  • Контракт 21-річного українця з донецьким клубом чинний до 30 червня 2028 року. 
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Судакова у 18 мільйонів євро.