«Схаменіться ви вже!»: Маркевич жорстко звернувся до журналістів – що розлютило тренера Карпат

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
257
0 голосів
«Схаменіться ви вже!»: Маркевич жорстко звернувся до журналістів – що розлютило тренера Карпат
Мирон Маркевич. Фото: Google
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич жорстко звернувся до журналістів після «інсайду» щодо заборони його команді покидати територію України та чутків стосовно приходу в львівський клуб Андрія Русола.

Сьогодні, 17 січня, у інформаційному просторі України з’явилася новина, що Мінмолодьспорту начебто не надало дозвіл Карпатам виїжджати за кордон на збори. Таку інформацію повідомила «Трибуна».

Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футбола» жорстко заявив, що нічого подібного не знає. Також фахівець висловився щодо інсайду все тієї ж «Трибуни», яка «сватала» в Карпати в селекційний відділ Русола із Дніпра-1, але Фрідман це заперечив.

«Нехай люди, які таке пишуть, лікуються. Їм треба діагноз ставити. Ну звідки вони беруть таку маячню? От така в нас журналістика» – заявив Маркевич.

Досвідчений наставник додав, що чутки у вітчизняній пресі з’являються по багатьох командах.

«І це не тільки по Карпатах, а і по інших клубах з’являються різні плітки в українській пресі. Ну таке пишуть, що на голову не натягнеш! Схаменіться ви вже!», — сказав тренер.

  • Карпати у першій половині сезону виграли групу А першої ліги, набравши 45 очок з 54 можливих.
  • Після поновлення чемпіонату в Першій лізі навесні, львів’яни в десятці команд, котрі посіли у групі А та В місця з першого по п’яте, змагатимуться за два перших місця, які дадуть їм змогу зіграти в перехідних поєдинках за право виступати в УПЛ.