Чи має Ребров повернути Ракицького в збірну України? Колишній захисник Динамо дав відповідь на питання

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
480
0 голосів
Чи має Ребров повернути Ракицького в збірну України? Колишній захисник Динамо дав відповідь на питання
Ярослав Ракицький. Фото: ФК Шахтар
25-річний український захисник Жальгіріса Мирослав Мазур вважає, що оборонець Шахтаря Ярослав Ракицький міг би сьогодні бути корисним національній збірній України.

Захисник Жальгіріса Мирослав Мазур в інтерв’ю сайту «Український футбол» відповів на питання про те, чи зміг би оборонець Шахтаря Ярослав Ракицький сьогодні допомогти збірній України, яку очолює Сергій Ребров.

«Звичайно, подивиться, як він грає. Це для мене приклад. Те, як він грає та його передачі – це фантастика. Я дуже радий, що він повернувся до України. Це просто топзахисник. Я думаю, він би ще дуже допоміг збірній».

Також Мазур поділився думками стосовно того, чи можливо навчитися виконувати такі передачі, як Ракицький.

«Не знаю точно, можна чи не можна. Саме з Ракицького я намагаюся брати приклад. Дуже подобається гра та її передачі. Це – топ. Завжди стежу за ним і навчаюсь, тому що вчитися треба у найкращих», – сказав Мазур.

  • Нагадаємо, що в активі Ракицького 54 матчі (чотири голи та три асисти) за збірну України у період з 2009 по 2018 рр. Гравець перестав викликатися до лав синьо-жовтих після трансферу з Шахтаря до Зеніту взимку 2019 року;
  • В цьому сезоні захисник провів за «гірників» 13 матчів, у яких забив два голи;
  • Мазур є вихованцем Динамо та належав йому з 2011 по 2016 рр. За першу команду не виступав;
  • В цьому місяці Мазур перейшов до Жальгіріса з Естерсунда на правах вільного агента.