«Ігровий інтелект кращий, ніж у Мудрика»: названо гравця УПЛ, який перевершує зірку Челсі – неочікуваний вибір

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
285
0 голосів
«Ігровий інтелект кращий, ніж у Мудрика»: названо гравця УПЛ, який перевершує зірку Челсі – неочікуваний вибір
Єгор Твердохліб. Фото: Google
Колишній наставник півзахисника криворізького Кривбаса Єгора Твердохліба в Атлеті Дмитро Мурашенко висловився щодо потенціалу хавбека після трансферу в команду Юрія Вернидуба, згадавши Михайла Мудрика.

У середу, 10 січня, хавбек закарпатського Миная Єгор Твердохліб став гравцем криворізького Кривбасу.

Дмитро Мурашенко, який тренував гравця в Атлеті, в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» заявив, що Твердохліб за деякими ігоровими параметрами сильніший за вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика.

«Якщо є простір і Твердохліб набере швидкість, то може спокійно обіграти одного-двох. У цьому плані схожий на Мудрика. Тільки з ігровим інтелектом сильніший, на мою думку. Хоча в плані фізичної підготовки, техніки та швидкості – слабшим за Мудрика, звичайно. Але за позицією – приблизно так», — сказав Мурашенко.

  • Єгор Твердохліб провів за Минай 15 матчів у нинішньому сезоні, забив два голи та записав до свого активу одну результативну передачу.
  • Всього у складі закарпатського клубу, кольори якого він захищав з літа 2022 року, хавбек провів 45 поєдинків: сім голів та п'ять асистів.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 500 тисяч євро.
  • Першим офіційним матчем у 2024 році для Твердохліба за Кривбас може стати гра проти черкаського ЛНЗ. Базова дата – 24 лютого.