«Він доросте до рівня гравця збірної України»: відомий тренер відреагував на гучний трансфер в УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
293
0 голосів
«Він доросте до рівня гравця збірної України»: відомий тренер відреагував на гучний трансфер в УПЛ
Єгор Твердохліб. Фото: ФК Кривбас
Колишній головний тренер Гірника-Спорт Ігор Жабченко пригадав, як новачок Кривбаса Єгор Твердохліб розпочинав свій шлях у професіоналах саме під його орудою у команді з Горішніх Плавнів.

Ігор Жабченко, який свого часу працював головним тренером Гірника-Спорт, став першим наставником Єгора Твердохліба, який розгледів у юнака-аматора задатки професіонала.

Саме в команді з Горішніх Плавнів Твердохліб почав сходження до вершин УПЛ з Першої ліги. І Кривбас, далеко не межа для талановитого 23-річного півзахисника.

«Нам його порекомендував суддя Сергій Березка. Я говорю – «нехай приїжджає».

Подивився: якості хороші. Він постійно прогресував, працював над собою. Думаю, він доросте до рівня гравця національної збірної», –  розповів Жабченко в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що 10 січня Кривбас офіційно підтвердив та оголосив про трансфер одного із найбільш прогресуючих молодих гравців УПЛ Єгора Твердохліба до складу команди Юрія Вернидуба. 

  • Єгор Твердохліб у поточному сезоні провів за Минай 15 поєдинків: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного атакувального півзахисника в 600 тисяч євро.
  • Новий рік Кривбас святкував у ролі лідера української Прем'єр-ліги. Криворіжці мають 34 очки в доробку. У Дніпра-1 стільки ж пунктів, але гірша очна статистика – команда Юрія Вернидуба переграла хлопців Юрія Максимова в 12-му турі (3:0).
  • Першим матчем в 2024 році для Кривбаса стане гра проти ЛНЗ. 
  • Точні дати та час всіх поєдинків 18-го туру УПЛ буде визначено пізніше. Базова дата – 24 лютого.