«Вони багато лаялися»: ексхавбек Шахтаря згадав, як Луческу виганяв з тренувань найдорожчого гравця команди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
591
0 голосів
«Вони багато лаялися»: ексхавбек Шахтаря згадав, як Луческу виганяв з тренувань найдорожчого гравця команди
Мірча Луческу. Фото: Getty Images
Колишній півзахисник Шахтаря Олексій Гай пригадав, як Мірча Луческу конфліктував із на той момент найдорожчим футболістом в історії клуба – мексиканським нападником Нері Кастільо.

Ексхавбек Шахтаря Олексій Гай в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, що у Мірчі Луческу були дуже напружені відносини із нападником Нері Кастільо.

«З Кастільйо у Луческу були не зовсім хороші стосунки, вони багато лаялися. Мексиканець – гарячий хлопець, часто не грав, міг валяти дурня на полі, а Луческу це, ясна річ, не подобалося. Бувало, що він навіть виганяв Кастільо з тренувань. З усіма іншими у Містера були робочі моменти», – сказав Гай.

  • Нагадаємо, що Кастільо перейшов до Шахтаря влітку 2007 року з Олімпіакоса за 15 мільйонів євро, що на той час стало рекордним придбанням донецького клубу;
  • За «гірників» мексиканець провів усього 18 матчів, у яких забив два голи та віддав дві результативні передачі;
  • Вже із січня 2008 року футболіст почав поневірятися по орендах у Манчестер Сіті, Дніпрі, Чикаго, Аріс (Салоніки), поки влітку 2011 року не перейшов до останніх на правах вільного агента;
  • Гай виступав за Шахтар з 2000 по 2013 рр. із перервою на оренду у Маріуполь із 2004 по 2006 рр. Провів у складі чинного чемпіона УПЛ 212 матчів (20 голів, вісім асистів).