Шахтар підписав контракт з одним із героїв збірної України на молодіжному Євро: деталі угоди

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
719
0 голосів
Шахтар підписав контракт з одним із героїв збірної України на молодіжному Євро: деталі угоди
Артем Бондаренко. Фото: Google
Півзахисник донецького Шахтаря та молодіжної збірної України Артем Бондаренко продовжив контракт із «гірниками». Відомий новий термін угоди футболіста із клубом.

Шахтар не тільки активно торгує бразильського вінгера Кевіна та цікавиться грузинським талантом, а й не забуває подовжувати контракти з власними гравцями.

Сьогодні, 12 січня, стало відомо, що «гірники» уклали нову угоду з півзахисником Артемом Бондаренком. Новий контракт між клубом та гравцем розрахований на найближчі п'ять років. Про це повідомила пресслужба донецького гранда.

Відзначимо, що Бондаренко був основним виконавцем у молодіжній збірній України на Євро-2023, пропустивши лише нічого не значущий поєдинок з іспанцями у групі. Гравець відзначився на турнірі двома влучними ударами та асистом, а команда Руслана Ротаня дійшла до півфіналу, де поступилася французам (1:5), але виборола путівку на Олімпіаду.

  • Артем Бондаренко потрапив до Шахтаря у 16 років та є вихованцем клубної академії. 
  • Хавбек дебютував в основній команді 1 березня 2020 року у поєдинку УПЛ проти Ворскли.
  • Півзахисник провів у нинішньому сезоні за донеччан 14 матчів у всіх турнірах, забив один гол і віддав чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює футболіста в дев’ять мільйонів євро.
  • Після першої половини сезону Шахтар у турнірній таблиці УПЛ із 31 очком у активі посідає четверту позицію.
  • Для донеччан друга половина сезону розпочнеться матчами Ліги Європи проти Марселя (15.02 та 22.02) і поєдинком проти Олександрії (24.02) в УПЛ.