Маркевич не хоче бачити в Карпатах одного гравця: джерело розкрило ім’я захисника, якому закриті двері в клуб

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1119
0 голосів
Маркевич не хоче бачити в Карпатах одного гравця: джерело розкрило ім’я захисника, якому закриті двері в клуб
Василь Кравець. Фото: СК Дніпро-1
26-річний захисник Дніпра-1 Василь Кравець не перейде до Карпат, куди його сватали ЗМІ. Футболіст буде шукати інший варіант у межах України.

Відомий футбольний журналіст Сергій Болотніков спростував інформацію ЗМІ про те, що захисник Дніпра-1 Василь Кравець перейде до Карпат.

За його словами, головний тренер «левів» Мирон Маркевич не зацікавлений у послугах гравця, який начебто взимку повинен покинути лави дніпрян.

«Я теж думав, що Кравець опиниться в Карпатах, але наскільки мені стало відомо – ні. Його точно не буде у Львові, Маркевич його не хоче».

При цьому Болотніков підкреслив, що Кравець не планує їхати за кордон.

«Логічно було б припустити, що він повернеться в Іспанію, де вже грав.Але знову ж таки, за моєю інформацією – ні. Він повинен залишитися в Україні й зараз підбирається йому якийсь клуб», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу KDK.

  • Зазначимо, що Кравець перейшов до Дніпра-1 на початку цього сезону з Ворскли за 800 тисяч євро, підписавши контракт на три сезони. У складі команди футболіст провів 19 матчів;
  • В Іспанії Кравець виступав за Луго (2017-2019, 2020), Леганес (2019-2020) та Спортінг Хіхон (2021-2022);
  • Захисник є вихованцем Карпат, у структурі яких перебував з 2010 по 2017 рр. За першу команду зіграв 35 матчів та віддав три асисти;
  • Трансфермаркт оцінює футболіста в 1,2 мільйона євро;
  • Дніпро-1 пішов на перерву на другій сходинці  у таблиці УПЛ, маючи 34 бали в активі після 17 зіграних турів. Лідер першості Кривбас випереджає команду Юрія Максимова завдяки перемозі в особистій зустрічі у першому колі (3:0);
  • Карпати посіли перше місце в групі А Першої ліги, набравши 45 очок у 18 поєдинках. Навесні «леви» продовжать боротьбу в групі підвищення у класі.