Дніпро-1 покине один з найдорожчих гравців: це не Піхальонок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
558
0 голосів
Дніпро-1 покине один з найдорожчих гравців: це не Піхальонок
Василь Кравець. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик повідомив, що лівий захисник Дніпра-1 Василь Кравець залишить клуб у зимове трансферне вікно через брак ігрової практики.

Ігор Циганик в ефірі авторської програми на ютубі заявив, що лівий оборонець Дніпра-1 Василь Кравець незадоволений кількістю свого ігрового часу, тому прагне покинути склад команди Юрія Максимова. 

Відзначимо, що Кравець є одним з найдорожчих гравців Дніпра-1 за версією Transfermarkt. З вартістю 1.2 мільйони євро він посідає п’яте місце в топі команди.

Нагадаємо, Дніпро-1 придбав 26-річного футболіста влітку 2023 року, заплативши полтавській Ворсклі 800 тисяч євро.

  • В цьому сезоні Української Прем'єр-ліги на рахунку Василя Кравця 13 матчів з 17 можливих, але у стартовому складі він розпочав усього дев’ять поєдинків. Загалом гравець провів у чемпіонаті України 774 ігрових хвилини.
  • В усіх турнірах цього сезону Василь зіграв у 19 поєдинках та не відзначився жодною результативною дією, провівши на полі 1317 ігрових хвилин.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до кінця червня 2026 року.
  • Першу частину УПЛ Дніпро-1 завершив на другій позиції у турнірній таблиці чемпіонату України з 34-ма очками в активі. У лідера Кривбаса стільки ж балів, але кращі додаткові показники.