«Це атака, яка була цілеспрямована саме на нього»: в Дніпрі-1 назвали замовника новини про відхід Русола

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
277
0 голосів
«Це атака, яка була цілеспрямована саме на нього»: в Дніпрі-1 назвали замовника новини про відхід Русола
Андрій Русол. Фото: СК Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман спростував інформацію про те, що виконавчий директор Дніпра-1 Андрій Русол нібито претендував на пост головного менеджера Полісся.

Функціонер Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман не підтвердив інформацію журналіста Ігоря Бурбаса про те, що виконавчий директор дніпрян Андрій Русол виходив на президента Полісся Геннадія Буткевича із пропозицією очолити менеджмент клубу.

На думку Фрідмана, на Русола та клуб намагалися таким чином здійснити інформаційну атаку.

«Русол – це найбільш скромний та інтелігентний футбольний менеджер в Україні. Це атака, яка була цілеспрямована саме на нього. А через нього на атмосферу в колективі за тиждень до зимових зборів. Русол не хоче це коментувати, вважає, що не варто привертати увагу до таких нісенітниць».

Фрідман зазначив, чому перехід Русола до Полісся неможливий.

«Якби Бурбас і той, хто за ним стоїть, ймовірно Олександр Денисов, взяли до уваги момент, що Русол є одним з двох засновників клубу Дніпро-1 – зрозуміли б що дурніше за цей вкид складно було щось вигадати», – сказав функціонер в інтерв’ю FootballHub.

  • Русол працює на своїй посаді у Дніпрі-1 з січня 2019 року;
  • Денисов з травня 2023 року є директором медіа, маркетингу та спонсорства Полісся;
  • Підопічні Юрія Максимова пішли на перерву, перебуваючи на другому місці в турнірній таблиці УПЛ. В активі команди 34 очки після 17 зіграних поєдинків;
  • Полісся розташовується на третьому місці, набравши 32 залікових бали.