«Сиди в машині, я розберусь»: Мілевський згадав історію з Алієвим та як Суркіс впровадив високі штрафи в Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
7044
0 голосів
«Сиди в машині, я розберусь»: Мілевський згадав історію з Алієвим та як Суркіс впровадив високі штрафи в Динамо
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній форвард збірної України та київського Динамо Артем Мілевський розповів про ситуацію, у яку він потрапив разом з Олександром Алієвим, після якої у столичному гранді Ігор Суркіс запровадив високі штрафи.

Артем Мілевський згадав, як у минулому його та Олександра Алієви зупинили даїшники.

«Моя улюблена історія, коли ми їхали в нічний клуб на Шулявці. Ми їхали на двох машинах, а перед цим по пивку випили і виїхали на діло. Ну й нас тормознули даїшники. Я перший їхав, тому зупинився, а Саня за мною».

Колишній нападник Динамо зізнався, що довелося заплатити правоохоронцям, щоб поїхати далі.

«Я йому махав, сигналив, сиди в машині, я тут розберусь, вирішимо питання. В результаті Саня вийшов, прийшов та почав мені допомагати розбиратись. Ми так нарозбирались, що заплатили гроші, нас там відпустили - все нормально».

Наступного дня про інцидент вже знав президент Динамо Ігор Суркіс, але Артем з Олександром не мали бажання говорити з ним.

«Приїжджаємо зранку на базу, і вже Ігор Михайлович тарабанить. Спочатку йому дзвонить - він не бере трубку, каже: «Бери ти». Я кажу: «Ні, давай пішли одягатись, потім перетелефонуємо, або все одно знайде нас».

Ексфорвард збірної України сказав, що їхні пригоди з Алієвим були перед грою з Шахтарем, яку кияни програли. З того часу і з’явилися у столичній команді високі штрафи.

«Це було перед фіналом у кубку з Шахтарем у Харкові. Я тоді не грав у основі, Саша вийшов - і ми програли 2:0. Ну й тоді знамениті штрафи пішли по 50 тисяч доларів - нас двох оштрафували», — сказав Мілевський під час стріму на твічі.

  • Натуралізований українець Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо, Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.