У клубі назрівають зміни: Рух звільнив тренера та анонсував його наступника

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1970
0 голосів
У клубі назрівають зміни: Рух звільнив тренера та анонсував його наступника
Сергій Задорожний. Фото: ФК Рух (Львів)
Львівський Рух офіційно припинив співпрацю із Сергієм Задорожним. Фахівець обіймав посаду головного тренера юніорської команди львів'ян. Команда U-19 наразі перебуває без головного тренера.

Пресслужба Руха повідомила, що клуб зі Львова офіційно припинив співпрацю із Сергієм Задорожним. Він обіймав посаду головного тренера юніорської команди із жовтня минулого року.

«Клуб дякує Сергію Михайловичу за роботу та футбольний досвід, яким він поділився з юними «рухівцями» та бажає успіхів у подальшій тренерській кар’єрі», – йдеться в заяві клубу.

За наставництва Задорожнього жовто-чорні провели десять матчів в усіх турнірах, у яких здобули п'ять перемог, зазнали чотирьох поразок та одного разу зіграли внічию. 

Замість нього команду очолив директор клубної академії Юрій Бакалов, який буде поєднувати дві посади.

  • Рух U-19 у турнірній таблиці молодіжної першості України посідає четверту сходинку. Відставання від першого мсіця складає, яке окупувало Динамо, складає шість пунктів.  
  • Напередодні, 8 січня, гравці головної команди Руху вийшли з відпустки та зібрались на тренувальній базі клубу у Винниках. 
  • Команда Віталія Пономарьова перший етап підготовки проведе вдома. Акцент буде зроблено на фізичній підготовці футболістів.
  • 21 січня Рух вирушить на другу частину зборів до Словенії, де зіграє десять спарингів.
  • Базовою датою поновлення розіграшу української Прем'єр-ліги після зимової паузи є 24 лютого.